De Hairextensions Beautique Case

This is an image of Website images cover 1 1
Online marketing

Over De Hairextensions Beautique

De Hairextensions Beautique is een haarsalon gespecialiseerd in hairextensions. Hun missie is om iedere vrouw het gevoel te geven dat ze mooi is en dit doen ze door een volle haardos te creëren.

Ze zijn net begonnen met hun bedrijf in 2021 en hebben al uitstekende resultaten gezien. Hun website heeft gemakkelijk gemiddeld 112 bezoekers per maand gegenereerd. Dat betekent meer klanten voor hun bedrijf.

Zoekmachines

Zoekresultaten

Na een uitgebreide concurrentie en zoekwoord analyse hebben we een lijst van zoekwoorden vastgesteld waar De Hairextensions Beautique gemakkelijk voor kan rangschikken en veel verkeer kan krijgen:

1. Hairextensions groningen: 210 bezoekers per maand.
2. Hairweave groningen: 120 bezoekers per maand.

We hebben het bedrijf ook voorzien van blogs wat ook heeft geholpen in het verhogen van haar traffic. Hierdoor heeft ze het potentieel om de meerderheid van 330 maandelijkse bezoekers op haar website alleen al via search te ontvangen.

This is an image of
This is an image of Hairextensions online marketing
Google is de beste

Google Ads

We hebben de Google Ads campagnes voor De Hairextensions Beautique op een gestructureerde manier opgezet. Voor elke woonplaats binnen een straal van 25 km hebben we een aparte campagne gemaakt. Dit maakt het voor ons makkelijk om elke campagne te analyseren.

Elke maand monitoren we de advertenties om er zeker van te zijn dat ze De Hairextensions Beautique rendement opleveren.

De laatste details.

Resultaten van de afgelopen maanden

Website images cover seo
Contact ons

Online marketing voor je bedrijf?

Je kunt ons mailen op [email protected]. Wil je ons liever bellen? Dan kun je ons van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereiken via +31625149145. LBTS is een laagdrempelig bedrijf dat altijd open staat om je creativiteit tot leven te laten komen. E-mails en telefoontjes beantwoorden wij binnen 24 uur.

*Verplicht